9 Haziran 2014 Pazartesi

BREASTLIGHT CİHAZ TANITIMI









Digital Ekran

Ekranda dört sembol vardır

1.     Parlaklık ayar göstergesi  size, seçtiğiniz ışık parlaklığını gösterir. Parlaklık derecesi dört kademelidir.

2.     Pil göstergesi pilin ne kadar dolu olduğunu gösterir. Pilin şarj edilmesi gerektiğinde bu sembol yanıp sönerek sizi uyarır.

3.     Eğer cihaz normalden fazla ısınırsa ekranda sıcaklık göstergesi belirir. Yeterince soğuyana kadar yanıp sönecektir. 
4.     Breastlight en son kaç gün önce kullandığınızı gösterir. Bu bilgi kontrollerinizi düzenli yapmanızı hatırlatmaya yardımcı olur



Başlamadan Önce

Cihazınızı kullanmadan önce şarj etmeniz gerekir. Cihazın alt kısmındaki girişe elektrik kablosunu takın.

İlk şarj için 4 saatlik bir şarj gerekecektir. Pil tümüyle dolduğunda  ekrandaki pil sembolü sabit hale gelecek ve hareket etmeyecektir. Ve tüm yatay çubuklar görünecektir.


Işık

BreastLight ‘ta dokunmatik sensör teknolojisi kullanılır. Bu sensörün aktive olması için cihazın açık olması ve  lenslerin cildinizle temas etmesi gerekir.  Breastlight’ ı açtıktan sonra sensörlerin aktive olması birkaç saniye sürer, dolayısıyla cildinize dokundurmadan önce bir süre bekleyin.
Cihazın ışıkları açıkken direk ışıklara bakmayın. Bu ışık gözünüzde uzun süreli bir hasara neden olmaz ama kısa süreli göz kamaşması ve görme sorunları çıkarabilir.
Breastlight ışıkları görünebilir dalga boylarındadır. Kesinlikle güvenlidir ve cildinizde ve meme dokuda hiçbir soruna neden olmaz.
Kullanılan ışık nedeni ile cihazınız ısınacaktır, endişe edilecek bir durum değildir.


Bakım ve Temizliği:

BreastLight, temiz hafif nemli  ve yumuşak bir bezle temizlenebilir .Şarj ederken temizlenmemelidir ve şarj bölümünün kapağı kapalı olmalıdır.

    BreastLight suya dayanıklı bir cihaz değildir.

    BreastLight’ı duşta iken veya nemli banyoda kullanmayın.

    Asla akan su altına tutmayın.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder