9 Haziran 2014 Pazartesi

DETAYLI KULLANIM BİLGİSİ

1 . Evinizde mümkün olduğunda karanlık olabilecek bir oda bulun. Oda ne kadar karanlık olursa kullanımınız o kadar rahat olacaktır.Ayna karşısında durabilirseniz daha rahat görebilirsiniz. Banyo da uygulama için elverişli olabilir.Rahat bir pozisyon alın.  Ayakta durabilir veya oturabilirsiniz.



2 .  Pek çok kullanıcı cihazı hareket ettirebilmek için krem gibi yağlı bir madde kullanır.

Kullanacağınız krem veya jeli tüm göğsünüze uygulayabilirsiniz. Fazla kremi işiniz bittikten sonra silerek temizleyebilirsiniz.

Sadece su bazlı kremler kullanmaya özen gösterin. Yağ bazlı kremler (bebek yağı gibi – petrokimya içerikli ürünler gibi)Breastlight ‘ınıza zarar verebilir.

Cihazınızla beraber bir krem verilecektir, dilerseniz aynı kremi daha sonra web sayfamızdan da alabilirsiniz.

Eğer bu tip ürünlere alerjiniz varsa kutudan çıkan da dahil olmak üzere hiçbir ürün kullanmayın

3 . Işıkları kapatın ve gözlerinizin karanlığa alışması için bir süre bekleyin .

Breastlight ‘ınızı açın ve ışık ayarını en aza getirin ki gözünü rahatsız etmesin. Cildinize temas ettirdiğinizde ışık kuvvetlenecektir.

Breastlight ı göğsünüz  alt bölümüne yaslayın ve hafifçe bastırın.Teması iyi sağladıysanız ışık kenarlardan dışarı taşmayacaktır ve göğsünüzün iç dokusu belirecektir. Gördüğünüz koyu çizgiler kan damarlarınızdır. 




4. Dört farklı ışık parlaklık ayarı vardır .Cihazınızın üzerindeki düğmeye basarak ışık parlaklığını değiştirebilirsiniz. Genellikle büyük göğüslerin daha parlak ışıkla kontrol edilmesi gerekir. Sizin için uygun olan ışığı bulana kadar deneyin. Işık çok az olduğunda kan damarlarını net olarak göremezsiniz. Çok fazla olduğunda detaylar kaybolacaktır.


5. Breastlight’ı yavaşça göğüsün farklı bölgelerine kaydırın ve diğer bölgeleri görmeye çalışın.
Göğsünüze doğru pozisyonu vermek için diğer elinizi kullanabilirsiniz. Böylece lenslere de aşırı basınç yapmamış olursunuz. Kullanmaya devam ettikçe el değiştirmek ve farklı bölgeleri görebilmek konusunda daha başarılı olduğunuzu göreceksiniz.





6. Göğüs dokusu koltuk altına kadar devam eder  ve omuzlarınıza doğru çıkar. Bu bölgeleri de kontrol ettiğinizden emin olun. Gerek yukarıdan baktığınızda gerekse aynadaki yansımaya baktığınızda tüm bu bölgeleri görebilirsiniz.




Göğüs ucunun tam arkası da dahil olmak üzere tüm bölgelerinizi titizlikle kontrol edin.







Kontrolün herhangi bir sırası yada prosedürü yoktur. Göğüs şekilleri farklılık göstermektedir ancak kendinizi en iyi kendiniz bilirsiniz. Dikkatlice gözlemlemeniz yeterlidir. 










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder